Συχνες ερωτησεις

Απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις
Επικοινωνια

Επικοινωνια

Διαβαστε & Ενημερωθειτε

  • Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση;

Κάθε απεντόμωση είναι μια ξεχωριστή περίπτωση καθότι το πρόβλημα μπορεί να διαφέρει. Το κόστος κυμαίνεται από 30-60€, καλέστε μας για δωρεάν αξιολόγηση του χώρου σας για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή λύση και τιμή.

  • Η απολύμανση είναι επικύνδυνη για την υγεία μας;

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται σε απολυμάνσεις-απεμντομώσεις εσωτερικών χώρων είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ., είναι άοσμα, ακίνδυνα και ΜΗ επικίνδυνα προς την ανθρώπινη υγεία διότι κατασκευάζονται συγκεκριμένα για αυτή τη χρήση.
Σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιο ηλικιωμένο άτομο με ασθενές ανοσοποιητικό ή βρέφος καλό είναι να ενημερωθεί ο τεχνικός μας ώστε να δωθούν οι κατάλληλες οδηγίες.

  • Μπορώ να κάνω απολύμανση μόνος μου;

Μπορείτε να κάνετε απολύμανση – απεντόμωση – μυοκτονία μόνοι σας, αφού όμως έχετε πρώτα λάβει σαφείς οδηγίες χρήσης από κάποιον καταρτισμένο τεχνικό καθότι είναι μια διαδικασία η οποία απαιτεί δέουσα προσοχή και υπευθυνότητα.
Η μη σωστή χρήση των σκευασμάτων ή ο λανθασμένος τρόπος ψεκασμού μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αντί να το εξαλήψει.

  • Μετά την απολύμανση / απεντόμωση το σπίτι πρέπει να παραμείνει κλειστό / ακατοίκητο για ώρες / ημέρες;

Όταν μιλαμε για οικιακή απολύμανση-απεντόμωση χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία είναι κατασκευασμένα από πρώτες ύλες και ενώσεις που κάνουν άοσμα, ακίνδυνα και άχρωμα με αποτέλεσμα να μην είναι απαραίτητο να φύγουμε από τον χώρο ψεκασμού για πολλές ώρες.
Για παράδειγμα αν ο ψεκασμός γίνει το πρωί, ο χώρος μπορεί να είναι κατοικίσιμος μέχρι το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

  • Για ποσό καιρο εγγυάστε ότι δεν θα ξαναέχω παρόμοιο πρόβλημα;

Οι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να συμβάλλουν ώστε να επανεμφανιστεί ένα πρόβλημα όπως μυρμύγκια, κατσαρίδες κ.α. είναι αρκετοί μερικοί εξ’ αυτών η θερμοκρασία, η υγρασία, οι βροχοπτώσεις, το περιβάλλον καθώς και ο γειτνιάζων χώρος.
Πέραν αυτού κάθε έντομο διαφέρει στην καταπολέμηση και στην ανθεκτικότητα, κάτι που καθιστά δύσκολο να προσδιορίσουμε ακριβώς το πότε και αν θα επανεμφανιστεί ξανά.
Μπορούμε όμως να σας εγγυηθούμε πως σε περίπτωση που εμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επέμβουμε άμεσα, χωρίς χρέωση και χωρίς καμία δέσμευση.